“Dia tetap po̞sitif & ceria..”- Fasha Sandha Ajak Org Ramai Doakan Kesembυhan Shahrulezad

Pelakon jelita, Fasha Sandha menyeru semua pihak untuk mendoakan ke.sem.buhan pengarah dan penerbit terkenal, Shahrulezad yang kini berada di Hos.pital Sungai Buloh disebabkan C.O.V.I.D-19.

Tetap Po.si.tif & Ceria 

Menerusi hantaran di Instagram, pelakon ini mendedahkan bahawa Shahrulezad tetap po.si.tif dan ceria walaupun berada di hospital.

“Boss kami Sutradara/Penerbit @budakijat masih di Hospital Sungai Buloh.

Kesayanganku, sama-sama kita doakan kesembuhan yang cepat buat boss kami. Dia tetap po.si.tif dan ceria walaupun dalam hos.pital.”- tulis Fasha

Tambahnya lagi, pengarah tersebut mempunyai semangat positif yang menakjubkan dan sempat berseloroh dalam group chat mereka.

“Semangat positif dia memang sangat amazing, dalam group siap buat lawak. Gambaq selfie dia pun manis je kan walau dalam hospital.

Cepat sembuh boss kami..Semoga dipermudahkan, dan cepat keluaq berkarya balik InsyaAllah.”- doa Fasha

“Terima Kasih Doakan Abang Yer”-Shahrulezad

Hantaran yang dimuatnaik oleh Fasha itu mendapat perhatian ramai termasuk dari Shahrulezad sendiri yang terharu apabila menerima doa ikhlas dari mereka.

“Awww this is so sweet girl. Terima kasih sebab doakan abang yer. Terharu sangat bila terima doa-doa ikhlas dari kawan-kawan.”-Komen Shahrulezad

Sekadar info, pengarah dan penerbit Radius One Production itu mengumumkan bahawa dirinya disahkan positif C..o..v..i..d-19. Dia turut menjelaskan bahawa  dia hanya mendapat keputusan negatif bagi ujain pengesanan C.o.v.i.d-19 pada awalnya sebelum membuat keputusan untuk melakukan ujian RPK dan mendapati dirinya dijangkiti wabak berkenaan.

Sama-samalah kita doakan agar pengarah Shahrulezad diberikan kesem.buhan dengan segera…

Sekadar perkongsian dan jangan lupa komen yang baik baik sahaja.TQ

Sumber: Muraimy,InfoKita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *