Watie rakam video, Joey tiba2 muncul, sekali ini yg jadi sampai berdekah semua

Melihatkan melalui aplikasi TikTok, ramai nampaknya di kalangan selebriti turut tidak ketinggalan untuk menyertainya bagi menghiburkan peminat mereka. Bahkan, turut dilihat pelakon dan penyanyi, Watie Elite.

Sejak beberapa hari yang lalu, pengguna aplikasi TikTok turut dihiburkan dengan gelagat pelakon, Watie Sadali dan suaminya, Joey apabila lain pula kejadian yang berlaku selepas penyanyi kumpulan Elite itu sedang merakam video.

Watie

Malah melihatkan video yang memaparkan gelagat pasangan selebriti ini masuk ruangan fyp di TikTok mengundang ramai peminat teruja untuk menonton gelagat mereka dan setakat ini rakaman pelakon ini ditonton hampir 500,000 kali.

Agak lucu sehinggakan peminat juga ketawa melihatkan gelagat mereka itu di TikTok yang mana dalam pada masa yang sama, video Watie dan Joey meraih 40,000 ribu tanda suka beserta ratusan komen.

Kelihatan Watie sedang merakam video sambil membuat pergerakan tangan namun tiba-tiba muncul suaminya itu dibelakang mengundang ketawa Watie sendiri.

VIDEO :

Kebanyakan netizen diruangan komen bagaimanapun cukup tertarik dengan kejelitaan Watie Elite apabila wajah awet muda pelakon dan penyanyi ini dibanjiri dengan pujian ramai.

“Watie ni depan depan ramah gilooo. Dah la cantik haishh”

Watie IMG_20211031_102152

“Mereka ni pun pasangan unik bagi aku”

IMG_20211031_102034Watie

“Kelakarla. Tengah syok tengok tetiba muncul…”

IMG_20211031_102125IMG_20211031_102139

Tunggu dulu, anda pasti tidak ingin ketinggalan untuk baca kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

 

Sumber : WanNetwork

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *