“Bila dah jadi ibu, mmg aura dia lain…” [VIDEO] Gelagat comel Fazura bila nampak Fatima Aisya

Selepas bergelar isteri kepada pelakon, Fattah Amin mengundang Fazura semakin bahagia dengan pasangannya itu malah lebih mengembirakan buat mereka lagi setelah dikurniakan seorang cahaya mata pertama pada tahun lalu.

Cahaya mata perempuan Fattah Amin dam Fazura ini diberi nama Nur Fatima Aisya yang kini sudah genap setahun beberapa hari lalu dan gelagat anak kesayangan pasangan pelakon popular ini sering menjadi perhatian.

Pun begitu, nampaknya sekali lagi Fazura dan anak perempuannya ini mendapat perhatian di ruangan TikTok selepas satu rakaman yang dikongsikan semula membuatkan peminat ‘cair’ melihat kecomelan dua beranak ini.

Apa tidaknya, Fazura yang dilihat sedang membuat IG live terus berubah wajahnya yang semakin ceria dan comel ketika anaknya itu datang masuk ke ruangannya.

Video:

Ternyata momen comel Fazura bersama Fatima itu membuatkan peminat faham apabila setiap wanita yang apabila menjadi ibu mempunyai aura lain macam dan begitulah yang mencetuskan telatah mereka menjadi perhatian di TikTok.

Fazura dan Fatima juga dihujani dengan komen ‘comel’ oleh peminat apabila ada yang juga merasa tercuit hati dengan keluarga selebriti popular ini yang selalu mengundang rasa ‘geram’ peminat melihatkan kecomelan mereka di media sosial.

Komen netizen:

IMG_20211025_103831

IMG_20211025_103822

Fazura

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *