[VIDEO] “Kras Hati Kau Roy”- Roy Azman Rakam Video ‘S0und’ Awie, Rupa- Rupanya…

Siapa tidak mengenali dengan pelakon, Roy Azman dimana ramai tidak menyangka dia juga seorang yang sangat kelakar. Malah Roy Azman yang sering berlakon watak-watak serius di kaca televisyen mengundang ramai semakin meminati per4ngai lucunya disebalik drama lakonannya.

Perkara itu juga terbukti selepas Roy Azman menyertai rancangan lawak popular berjudul Muzikal Lawak Superstar 2 apabila acap kali vir4l lucunya itu dan telah menerima sokongan ramai dengan memenangi tempat ketiga di pentas lawak tersebut.

Pun begitu, nampaknya perkongsian satu rakaman video yang memaparkan Roy Azman sedang ‘sovnd’ Datuk Awie menarik perhatian pula apabila dia membuatkan ramai netizen terhibur dengan gelagatnya.

Roy

Mana tidaknya, tiba-tiba sahaja Roy Azman merakam video ‘sovnd’ Datuk Awie dengan memberikan am4ran kepadanya yang kononnya tidak membenarkan perkara bvruk terjadi kepada adiknya yang bernama, Ella.

Namun begitu, rupa-rupanya Datuk Awie juga ada di sebelahnya dan menegur Roy Azman selepas itu lalu kedua-dua pelakon legend ini akhirnya ketawa terhibur dengan situasi terbabit.

VIDEO:

Roy Azman dan Datuk Awie bagaimana melalui ruangan komen menerima pelbagai respon daripada peminatnya di TikTok dan tak kurang juga, netizen teruja menyaksikan kedua-dua pelakon legend itu bergandingan dalam video tersebut.

“Roy Roy hati kau ker4s Roy…”

IMG_20211020_084649

“Sekarang dah tak gar4ng bang… cakap pun dah gelak”

IMG_20211020_084611

“Ini betul betul gentleman depan depan dia sovnd”

 

Sumber:HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *