“Tahniah…” Heliza Helmi Dah Nikah?

Bersempena dengan Maulidur Rasul iaitu hari memperingati kelahiran junjungan besar Nabi Muhammad S.A.W, ramai yang memuat naik ucapan serta berselawat keatas Nabi di media sosial.

Salah seorang selebriti yang turut tidak melepaskan peluang berkongsi ucapan di Instagram adalah penyanyi, pengacara serta aktivis kemasyarakatan iaitu Heliza Helmi.

Dalam muat naiknya di media sosial, dia telah menyertakan sekali gambarnya memakai jubah berwarna putih dengan sepasang kasut yang telah ditanggalkan di hadapannya.

Walau bagaimanapun, kapsyen serta gambar yang disertakan telah mengvndang sedikit salah faham daripada warganet sehingga ruangan komen telah dipenuhi dengan ucapan tahniah.

Rata-rata menyangka bahawa Heliza sedang berdebar menanti hari bahagia lebih-lebih lagi warna pakaian yang digayakan sangat sinonim dengan majlis pernikahan.

Pada awalnya selebriti tersebut tidak memahami ucapan tahniah yang bertali arus diterima sehingga berasa k3liru. Selepas melihat ruangan komen, barulah dia mengerti dan menjelaskan perkara sebenar.

Enggan membuatkan orang ramai terus salah faham dengan kapsyen serta penampilannya, Heliza memaklumkan yang dia baru selesai mengacarakan program bersempena Maulidur Rasul. Sebab itu dia menulis bahawa hanya ‘perempuan memahami perasaan sebegitu’ merujuk kepada tindak4nnya yang menanggalkan kasut tumit tinggi.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: WanNetwork

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *