“Lukisan org mnangis..” Kanak2 Men!nggal Dunia, Tpi Luahan Arwh Sebelum Men!nggal Bt Ramai Terharu

Kanak-kanak perempuan yang me.ning.gal dunia setelah ter.ja.tuh dari bangunan hotel di Tanjung Bungah, Pulau Pinang pada semalam pernah meluahkan keinginan mahu ke syurga.

Menurut Siti Norra Salleh, 44, anak bongsunya, Nur Airis Hafeeya Faizal, 6, menyatakan perkara tersebut dua hari sebelum ke.ja.dian.

“Dia ada menyebut tidak sabar nak pergi ke syurga dan saya tidak sangka ia adalah petanda kami akan ke.hilan.gannya buat selama-lamanya,” katanya ketika ditemui di rumahnya di Bandar Perdana di sini hari ini.

Katanya, ar.wah juga ada menunjukkan satu lukisan seseorang me.nan.is, baru- baru ini.

Salah satu lukisan Nur Airis Hafeeya.

“Lukisan itu mungkin anak saya se.dih selepas neneknya, Fatimah Man, 81, yang pernah tinggal bersama di rumah ini me.ning.gal dunia ak.ib.at st.rok di Kampung Padang Pulut, Jeneri dekat sini pada Jumaat lalu,” ujarnya.

Faizal menyiram air mawar di ku.bur anaknya di Tanah Per.ku.buran Islam Raudhatul Solihin di Taman Kelisa Ria, hari ini.Sementara itu, bapa mangsa, Faizal Husain, 44, ketika menceritakan semula ke.ja.dian berkata, insi.den tersebut berlaku sangat pantas tanpa dia sempat berbuat apa-apa.

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber: K! ONLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *