[VIDEO] “Vida mcam tk m4lu..” Iqbal Resp0nd Isu S!hir -‘Klau sy kna s!hir jgan bawa cincin, bawa la air penawar’

MODAL terbaharu Datuk Seri Vida untuk mendekati Ahmad Iqbal Zulkefli dengan cerita konon.nya pemuda itu terkena buatan orang si.hir dilihat seperti memakan diri.

Ujar Iqbal, 27, jutawan kosmetik berkenaan sengaja mereka-reka cerita yang dianggap ka.rut dan tidak benar kerana dia berada dalam keadaan sihat.

Two Haitian families, two diverging fates at U.S.-Mexico border”Sebenarnya dah lama dia beritahu kon.onn.ya saya kena sa.ntau, kena si.h.ir.

“Jadi saya tak ter.kej.ut pun kali ni dia buat cerita sama sebab setiap kali ada masalah dia mesti kaitkan dengan s.ih.ir dan buatan orang.

“Saya tahu diri saya, saya sedar diri saya masih waras dan boleh berfikir dengan normal,” katanya ketika dihubungi mStar pada Isnin.

iqball

Perkongsian Iqbal di Instastory miliknya.

Iqbal berkata demikian sebagai respons kepada dak.w.aan Vida atau Hasmiza Othman, 50, kononnya Iqbal terkena buatan orang berdasarkan ciri-ciri fizikal yang dilihatnya pada Iqbal.

Justeru, Vida mencetuskan kontroversi terbaharu apabila menerjah ke kediaman Iqbal di Kajang, Selangor pada kira-kira pukul 3 pagi Sabtu lalu bagi memberitahu usahawan berkenaan tentang hal berkenaan.

Vida turut memberikan Iqbal sebentuk cincin permata biru dalam kunjungannya itu.

Meng.ulas lanjut tentang hal berkenaan, Iqbal berkata dia berada dalam keadaan baik dan tidak seperti yang di.dak.wa Vida.

Saya rasa makin ri.mas dengan si.kap Datuk Seri Vida sekarang ni… annoying

AHMAD IQBAL ZULKEFLI

USAHAWAN

“Saya penat dengan kerja dan pulang le.wat. Saya dah tidur tiba-tiba pukul tiga pagi ada orang datang.

“Mereka ganggu ke.tuk pintu belakang rumah saya, saya tak tahu macam mana mereka boleh masuk kawasan rumah saya sebab ada guard.

“Kalau saya kena si.hir jangan la bawa cincin, bawa air penawar ke… buat solat hajat ke,” katanya.

IQBAL66

Iqbal menafikan dirinya kena sihir dan buatan orang

Selain itu Iqbal berkata dia tidak selesa dengan sikap Vida yang dikatakan sering menghantui hidupnya selepas mengambil keputusan untuk membatalkan rancangan pernikahan mereka.

“Saya rasa makin ri.mas dengan si.kap Datuk Seri Vida sekarang ni… annoying.

“Datang rumah tanya saya rindu dia ke, sayang dia ke, dia cantik ke…. dia tak ma.lu ke? Benda ni sangat menjengkelkan.

“Saya dah pernah minta dia jangan ganggu saya. Saya tak pakai pun cincin yang dia bagi tu saya simpan dan akan pulangkan,” ujarnya.

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber: Mstar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *