Lepas Koy4kkan Tikar Getah Terus Tidur Buat Ramai Tak Percaya Kucing Ini Punya Kerja!

Buat pemilik kucing pastinya faham sangat dengan perang4i si bulus ini. Tidak semua, tapi ada sesetengah kucing memang n4kal dan saban hari ada sahaja ‘pr0jek’ yang dilakukannya. Malah ada benda yang haiw4n ini buat sampai kita rasa macam tidak logik kucing comel mampu melakukannya.

Sama yang terjadi pada seorang pemilik haiwan comel ini. Menerusi perkongsian satu video pemilik akaun TikTok dengan nama akaun mariamariana1983 ini, dia memberitahu tik4r getah rumahnya sudah d1koy4kkan oleh kvcing dipelihara oleh wanita ini.

Lebih mencuri perhatian, lepas koy4kkan tikar get4h, kucing ini terus tidur seakan tidak bers4lah. Berikut adalah rak4man yang dimuat naik yang mem4parkan gel4gat h4iwan com3l ini:

Muka tidur itu memang sel4mba habis! Macam bukan kuc1ng ini yang koy4kkan tikar getah tersebut. Malah disebabkan itu juga ramai yang tidak percaya kejadi4n ini adalah perl4kuan kucing tersebut. Di ruangan komen rata-rata warg4net meninggalkan re4ksi mereka seperti berikut:

“Kucing ros4k macam ni memang wujud. Kuc1ng saya tak leh nampak tisu. Bangun pagi esok confirm sep4h rumah. Dia buat kej3 malam”

Lepas Koyakkan Tikar Getah 3

“Tido dulu..Esok nak wat ape lagi”

Lepas Koyakkan Tikar Getah 2

“Hahaha sama macam anak2 saya. Beli tikar tak sampai 6 bulan habis koyak rab4k. Last2 tukar yang jenis lek4t tu”

Lepas Koyakkan Tikar Getah 1

Sumber:HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *