Bibir b3ngk4k teruk, Harris Anuar dis3gat tebu4n

Mal4ng tidak berb4u buat aktor dan model Harris Anuar apabila bib1r bahagian atasnya bengk4k selepas dis3ngat tebu4n awal pagi tadi.

Menurut Harris atau nama sebenarnya Mohammad Harris Shahrul Annuar, 28, kejadian tersebut berlaku ketika dia sedang mand1 sebelum menunaikan solat Subuh sekitar pukul 6 pagi tadi.

Menerusi beberapa entr1 dalam media sosialnya, Harris berkongsi foto dan video yang memaparkan bibir atasnya bengkak dan membesar dua kali ganda daripada saiz asal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BANGKITBOTAK (@harrisannuar)


“Pagi tadi ketika sedang mandi dan cuci muka, ada seekor tebu4n h1nggap di tuala saya. Saya tidak perasan ketika itu.

“Selepas bilas muka, saya terus ambil tuala dan lap. Ketika itulah t3buan tersebut terp3rangkap antara muka dan tuala seterusnya menyengat bibir atas saya,” ceritanya dalam sebuah video TikTok hari ini.

Menerusi perkongsian Harris, dia kini sedang dirawat di sebuah pusat perub4tan sw4sta di Ipoh, Perak dan d1jangka akan dibenarkan pulang esok.

Dalam pada itu, pelakon drama Terlerai Noktah itu juga berterima kasih untuk semua doa yang diberikan orang ramai terhadapnya.

“Terima kasih untuk semua doa. Saya okey, cuma bot0ks original daripada tebuan ini sangat real (bukan main-main),” ujarnya lagi.

Hasil tinjauan Kosmo!, malam tadi Harris dilihat menyertai sebuah majlis keag4maan yang turut dihadiri pend4kwah beb4s terken4l, Ustaz Ebit Lew. – K! ONLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *