“Sdut Cuka Epal Nk Dpt Blik Deria Bau” – de.ria bau hlang slepas djan.gk.iti Co.vi.d-1.9..

Pengacara Hafizul Kamal mengam.alkan petua menyedut bau cuka epal untuk mengembalikan de.ria baunya yang hilang selepas dijan.gk.iti Co.vi.d-1.9.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pijot (@hafizulkamal)

Kata Hafizul itu adalah salah satu petua yang diterima dari pengikut laman sosialnya.

“Ade ni tengah sedut bau Apple Cider. Terima kasih yang kongsi cara nak dapatkan deria bau balik..

“Macam-macam cara ada tapi ni yang ada kat rumah and kinda work untuk saya..,” katanya.

Hafizul berkongsi perkara tersebut di akaun Instagram miliknya.

Menerusi entri tersebut dia memuat naik fotonya sedang menyedut bau cuka itu dari botol.

Menurut Hafizul petua itu membantunya untuk mendapatkan sedikit deria baunya.

“Semalam ada la 10 hingga 15 peratus bau tu macam sampai balik walaupun lepas tu hilang balik.

“Mungkin sehari dua lagi parmenant mana tau kan.. untuk yang tengah hilang deria bau boleh refer kat comment previous post.. take care semua,” jelasnya.

Terdahulu, Hafizul Kamal memaklumkan dia dan anak sulungnya, Raisya Amanda disa.hkan po.sitif Co.vi.d-1.9.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pijot (@hafizulkamal)

Apa Pendapat Anda? Jangan Lupa Komen Yg Baik-Baik Sahaja Okey.

Sumber: Gempak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *