“Selama Ini Kna Tipu Ke?”- Net!zen Trkejut Lihat Kek Msih Smpurna Lpas Dibal!ng Fimie Don, Rupanya..

Setiap kali melihat drama Melayu, mesti anda perasan akan menu yang sama ditunjukkan dalam babak makan seperti mee goreng, air jus oren dan juga kek. Tipulah jika anda tidak pernah terliur walaupun sekali.

Terbaharu, sebuah video TikTok perkongsian @srsuperrocket1 tular di media sosial dimana memaparkan keadaan di satu set penggambaran. Menerusi video terbabit, terlihat Fimie Don, seorang pelakon telah mencam.pakkan sepotong kek yang dihidang diatas meja.

Apa yang mengejutkan adalah kek itu sebenarnya pal.su. Fimie Don turut berkata dalam video tersebut bahawa inilah realiti dunia lakonan. Mungkin sebab itu, setiap kali ade.gan makan kita ja.rang lihat pelakon makan makanan mereka.

Video tersebut mendapat perhatian netizen dan rata-rata netizen berasa ter.kejut serta baru tahu bahawa ‘prop’ makanan dalam drama adalah pal.su. Malah, ada juga yang mengatakan selama ini ter.tipu dan pernah ter.liur melihat makanan yang dimakan oleh pelakon dalam adegan drama atau filem.

Komen Netizen:

“Ya allah baru nak men@rut..”

“Baru je nak mak1 sebab baling makanan, Rupanya mainan je..”

“selama ni kita tertipu..”

Akan tetapi, ada juga segelintir netizen yang sudah tahu akan perkara tersebut. Para netizen turut mengatakan bahawa makanan tersebut nampak ‘real’ bukannya palsu. Adakah anda juga baru tahu?

Sekadar Perkongsian dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber:thevocket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *