“No Camera pls…” Aksi Comel Ayash Affan Cuba Ttup Muka Tak Nk Kna Rak4m Curi Tumpuan..

Kel4hiran yang tidak terj4ngka. Begitulah yang berlaku kepada anak bongsu Shuib bersama Allahy4rham Siti Sarah yang sepatutnya dilahirkan ke dunia hari ini namun terp4ksa diawalkan pada 6 Ogos lalu.

Menerusi posting terbaru di Instagram Shuib, sebuah video yang memaparkan aksi comel Ayash Affan yang seakan akan cuba menutup mukanya dari dirakam kamera.

Video Tersebut:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

“No Camera pls, InsyaAllah nanti pkl 2 AYASH tunjuk muka AYASH ok..  Bg AYASH jumpa Doktor kejap ok..” -Tulisnya di ruangan kapsyen.

Ramai peminat terhibur melihat aksi cilik Ayash Affan dan kelihatan semua memberikan reaksi yang positif.

Komen Netizan:

Terdahulu,

Shuib atau nama sebenarny Shahmira Mohamad, 37, menerusi satu hantaran InstaStory malam tadi, tarikh lahir Ayash yang kini sudah berusia sebulan sepatutnya pada hari ini mengikut hasil perbincangan bersama doktor.

“Hari ini 30 September 2021, tarikh sepatutnya Ayash dil4hirkan. Tarikh yang kami sudah pilih dan bincang dengan doktor tetapi Allah SWT lebih maha mengetahui yang terbaik,” katanya.

Mencetuskan rasa hib4, pelawak terkenal berkenaan memberitahu 30 September telah bertukar menjadi hari pertama membawa Ayash untuk sesi temu janji pemeriksaan kesihatan tanpa ditemani seorang ibu.

TANGKAP layar perkongsian Shuib malam tadi.

“Hari ini telah diganti menjadi hari pertama pemeriksaan kesihatan Ayash tanpa kehadiran ibu (Siti Sarah).

“Insya-Allah sabarlah wahai hati. Saya sayangkan awak,” ujarnya lagi.

 

Dalam hantaran berbeza, Shuib turut berkongsi perjalanannya membawa Ayash ke hospital.

Sebelum ini, Ayash dilaporkan telah dibawa pulang pada 14 September lalu selepas lebih sebulan dil4hirkan di Hospital Canselor Tuanku Muhriz (HCTM), Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), Cheras, Kuala Lumpur.

Untuk rekod, Ayash dilahirkan secara pemb3dahan tiga hari sebelum ibunya mengh3mbuskan n4fas ter4khir pada 9 Ogos lalu akibat Covid-19.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

Sumber: K! ONLINEIG Shuib

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *