“Bru 3 Hari Dil@hirkan, Azmi Saat Kehil@ngan Ank Sulung..” – Punca Didedahkan..

“Allah lebih menyayanginya.. Afnan tunggu kami di syurga ya..”

Itulah kapsyen yang muatnaik di Instagram Azmi Saat. Difahamkan anak sulung Azmi telah menghembuskan n4fas terakhir selepas 3 hari dil4hirkan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Azmi Saat (@azmi_saat)

Menerusi muatnaiknya sebelum ini, Azmi menyatakan sedang riba anaknya Afnan buat kali terakhir dalam beberapa minit lagi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Azmi Saat (@azmi_saat)

Diharapkan agar Azmi dan isteri redha dan kuat menempuhi duga4n ini. Rata-rata netizan dilihat turut bersimpati atas kejadian yang menimpa Azmi dan isterinya.

Komen Netizan

Terdahulu,

TIGA hari selepas kel4hiran cahaya mata sulung, vokalis kumpulan Caliph Busker iaitu Azmi Saat diuji apabila bayi lelakinya yang diberi nama Khairul Afnan berdepan pen.y4kit kr0.nik yang masih belum diketahui.

Reda menerima ujian itu, Azmi, 34, memohon orang ramai mendoakan kesihatan anaknya yang kini masih berada di sebuah hos.pital swasta di Kuala Lumpur.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Azmi Saat (@azmi_saat)

“Mohon tolong doakan Afnan. Afnan tak sihat. Kami sedang diuji. Allah mudahkan urusan kami waktu proses mengandung tapi sekarang Allah nak uji kami.

“Allah mudahkan proses bers4lin tapi sekarang Allah nak uji kami. Allah letakkan rasa teruja dalam hati kami tapi sekarang Allah nak uji kami.

“Itulah Allah pemilik sekalian alam. Dia yang maha merancang dan maha mengetahui segalanya. Mungkin ada antara kalian yang Allah makbulkan doanya.

Sumber: Mstar, IG Azmi Saat via IfnoMalaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *