“Trpaksa tahan sak!t smpai tk bleh tidur..” Elyana Sekali Lagi Diuji, Harini Dimasukkan ke Hosp!tal.

Lebih sebulan mena.han sa.kit dan tidak boleh tidur seperti individu yang lain, penyanyi, Elyana akhirnya dimasukkan ke hos.pi.tal hari ini.

Saya mengalah

Lebih sebulan mena.han sa.kit sampai tak tidur. Akhirnya saya mengalah. Hari ni masuk painkiller, steroid dan ambil da.rah. Co.vid test memang wajib. Esok check jantung. Lusa buat Pet Scan. Seterusnya Chemotherapy. Bismillahirrahmannirrahim. You can do it Nana!!!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nana Emrizal (@elyanaofficial1)

Bagi yang mengikuti perkembangan Elyana sebelum ini, pelantun suara ‘Tak Tercapai Akalmu’ ini pernah men.jalani rawatan radio.terapi selama 10 hari di sebuah hos.pital swasta di Selangor. Setelah selesai radioterapi, Elyana mengakui bahawa dia perlu berjumpa dengan dok.tor bagi membincangkan mengenai rawatan kemo.terapi pula. Sepanjang berada di rumah, Elyana memberitahu bahawa dia terpak.sa me.na.han sa.kit sehingga tidak dapat untuk tidur.

VIDEO:

Terbaru, Elyana memberitahu bahawa dia sudah men.galah dan perlu dima.sukkan ke hos.pital dengan segera. Ujar Elyana, sebelum melakukan kemo.terapi dia terpa.ksa melalui beberapa proses yang wajib dilakukan oleh setiap pe.sakit ka.nser.

Moga terus kuat

Di ruangan komen, rata-rata rakan artis dan netizen berdoa agar Elyana terus kuat dan berjuang untuk mela.wan pen.yakit.nya itu.

“Semoga Elyana Cepat sembuh…Amin..”

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik.TQ

Sumber: ElyanaIG shahidadherbs via OB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *