“Tk smpai 24 jam iklankan..” RX-Z Terjual Dgn Harga Macam Tu, Lelaki Ini Berterima Kasih Kepada Kaki Kec@m.

Tidak dinafikan, motosikal ‘lejen’ Yamaha RX-Z mempunyai kelompok peminatnya yang tersendiri. Walaupun dijual dengan harga yang tidak masuk ak.al, peminat dan pengumpul RX-Z sanggup mengeluarkan wang deminya.

Seperti perkongsian tular di Facebook ini, seorang lelaki berjaya menjual RX-Z biru dengan harga RM60,000 dalam masa 24 jam sahaja.

Dia mengiklan motosikal itu pada 20 September lalu dengan harga RM62,000. Manakala RM65,000 untuk helmet Bell berwarna oren. Bagi pembelian kombo motosikal dan helmet, harga yang diletakkan adalah RM122,000.

rx-z
motosikal
Sejurus tular, perkongsian ini menerima pelbagai reaksi daripada orang ramai. Rata-rata ter.kejut dengan harga yang disifatkan terlalu tinggi.

Joe Shaari walau bagaimanapun melihatnya dari sudut po.sitif dan mengang.gap nilai motosikal itu hanya diketahui oleh ahli dan peminatnya sahaja. Dia turut berterima kasih kepada warganet yang men.ge.cam sehingga posting itu tular.

harga rxz

Menurutnya lagi, setelah dirun.ding, motor berjaya dijual kepada seorang pembeli dari Kedah dengan nilai RM60,000. Dia sekali lagi berterima kasih kepada orang ramai yang sudi share dan komen posting sehingga ianya terjual dengan mudah. Fuh!

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik baik Baik Sahaja.TQ

Kredit: Joe Shaari

Sumber: ohmedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *