“Ada yg lbih bsar tpi bkan pahala..” – Nora Danish Trima Kc4man Slepas Muat Naik Stu Gbar..

Nora Danish atau nama sebenarnya Nora binti Mohd Danish Hanif merupakan seorang pelakon tanah air yang mempunyai watak yang bersahaja.

Pelakon berusia 39 tahun ini dilihat jarang menimbulkan sebarang kontroversi serta sedang fokus dalam pekerjaan serta membesarkan anak-anaknya.

Terdahulu, Nora Danish juga pernah menerima ke.ca.man netizen oleh kerana membawa anak-anaknya dine-in di sebuah restoran yang dilihat berisiko di.jang.kiti wa.bak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naOradaishi (@noradanish)

Namun, suaminya, Nedim Nazri tampil memberikan penjelasan tentang ketetapan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) tentang kebenaran membawa anak kecil bagi menjamu selera di luar.

Nora Danish muat naik gambar ‘belanja’?

Bagaimanapun, Nora Danish sekali lagi mence.tuskan kontro.versi selepas memuat naik sebuah gambar memaparkan bahagian pung.gungnya untuk tatapan umum.

Menerusi hantaran yang dimuat naik di laman Instagramnya, pelakon itu telah berkongsi sekeping gambar dari arah belakang sambil mengenakan seluar jeans yang ketat.

Gambar tersebut mencetuskan kontroversi kerana menampakkan bentuk pung.gungnya dan dilihat tidak sesuai bagi seorang yang sudah berstatus seorang isteri.

Terima ke.ca.man netizen

Gara-gara perkongsian itu, ibu kepada dua orang cahaya mata itu telah dike.cam serta ditegur oleh pengikutnya pada ruangan komen hantaran tersebut.

Rata-rata berpendapat bahawa pelakaon tersebut tidak sepatutnya berkongsikan gambar seperti itu yang dilihat kurang manis bagi imejnya sebagai seorang ibu.

Komen Netizen:

Setakat ini, perkongsian gambar tersebut telah mendapat lebih daripada 60,000 tanda suka serta 491 komen ditinggalkan daripada pengikutnya.

 

Apa Pendapat Anda? Jangan Lupa Komen Yg Baik-Baik Sahaja Okey.

Sumber: Kosmo via OhMedia

Kredit: Instagram Nora Danish

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *