[VIDEO] “Bukan mahaI pun, RM3 juta je..” – Isteri hamiI r4yu suami beli Lamb0rghini

Bagi para wanita, mereka pasti melalui fasa mengidam sepanjang menjalani pr0ses kehamiIan.

Selain makanan, ada juga segelintir lndividu memilih ‘kebendaan’ sehingga si suami berusaha untuk memenuhi permintaan mereka.

Situ@si seperti itu dilalui oleh usahawan pr0duk, Anes Ayuni apabila meminta suaminya Ahmad Weldan untuk membeli sebuah kereta mewah jenis Lamb0rghini bernilai RM3 juta.

Bagaimanapun, gadis berusia 18 tahun itu memberi aIasan ‘lic!k’ dengan mengatakan bahawa bayi sulung dalam kandungan yang ‘ingin’ memiliki kenderaan tersebut.

“Yuni mengidam sangat!”

Menerusi.perkongsian video di platf0rm TikT0k, dia yang lebih mesra dipanggil Yunie dilihat berada di pus4t jualan kereta bersama suaminya bagi meninjau koleksi kenderaan yang menjadi idaman hati.

“Dah lama Yunie mengidam nak beli Lamb0rghini. Tapi bila sampai sana, suami tak setuju nak beli. Puas Yunie pujuk dan rayu sebab bukan Yunie yang nak, tapi b@by yang nak,” tulisnya dalam video berkenaan.

Rakaman video berdurasi seminit 21 saat tersebut memaparkan gadis berasal dari Pasir Mas, Kelantan itu teruja melihat salah satu model Lamborghini berwarna kuning selain cuba sedaya upaya memuj0k suaminya yang berusia 19 tahun itu.

Nak please, tengok ni. Boleh la, RM3 juta je. B (panggilan suami), baby yang nak. Sampai hati, lambat lagi tahun depan. Bukan mahal pun,” kata Yunie yang mula merajuk.

Gelagat mereka meraih hampir 833,000 tontonan selain lebih 3,500 pelbagai reaksi netizen dengan menyifatkan permintaan Yunie itu seperti bernilai RM3.

Malah, terdapat juga segelintir netizen meneg0r tind4kan itu adalah satu pembaziran selain menasihati agar jangan terlalu menunjuk-nunjuk kemewahan di media sos!al.

Lain macam punya mengidam!

Terdahulu pada Februari lalu, pasangan remaja terbabit pernah tular apabila membeli kereta mustang secara tunai pada hari perkahwinan sebagai hadiah di hari bahagia mereka.

Sumber: TikTok @ayunieso24

Via omm/ihangat

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *