[VIDEO] “Macam Dar4h Anak D4ra!” Vida Jalani Ujian Ov4rian Reserve, Hantar Voice Note Tangisan Gembira Kepada Iqbal

Jutawan kosmetik Datuk Seri Vida berkongsi pula sepotong video dirinya menjalani ujian ov4rian reserve untuk menguji tahap kesubvrannya akhir Ogos lalu

Kata Vida, menerusi ujian terbabit, dia bersyukur dirinya masih berpotensi untuk mempunyai zuriat dan berada dalam keadaan sihat.

“Bila ada kisah-kisah nak kahwin ni, saya tak nak ada masalah kalau kahwin tak ada zuriat. Saya nak bahagia dah…

“Dulu tak terfikir nak buat ujian. Jadi, saya perlu pastikan saya seorang wanita yang masih muda dan boleh melahirkan zuriat.

“Maka saya buat ujian ov4rian reserve, ambil dar4h untuk mengetahui berapa kandungan telur dalam badan saya.

VIDEO :

Kata doktor, tiada k0lesterol pun dalam dar4h saya. Macam darah an4k d4ra…,” ujarnya yang berkongsi sep0tong video menjalani prosedur terbabit.

Dalam perkembangan sama, bekas pembantu peribadi yang turut dig0sipkan bersamanya, Ahmad Iqbal Zulkefli, berkongsi sep0tong video di Instagram Stories bukti perbualannya bersama Vida.

Dalam video berkenaan, Vida mengirimkan voice note menangis kesyukuran difahamkan selepas menjalani ujian terbabit.

“Di sebalik gelak tawa yang kalian lihat, beginilah beliau apabila dengan saya. Voice note pagi ini beliau hantar pada saya. Menangis gembira.

“Sesetengah orang hanya menganggap saya mendekati beliau kerana ‘mengikis harta’ namun jauh sekali begitu. Mereka perlu tahu kami benar-benar akrab. Dunia akhirat,” ujarnya.

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! TTK

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: GEMPAK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *