Chat tak berbalas… Interp0l diminta bantu kesan Caprice, Nadir

PENYANYI rap, Caprice dan Ketua Pegawai Eksekutif Cinta G4.za Malaysia, Muhammad Nadir Al-Nuri Kamaruzaman perlu dikesan untuk membantu siasatan satu k3s dengan bantuan Polis Antarabangsa (Interp0l).

Menurut Ketua Polis Daerah Wangsa Maju, Superintendan Ashari Abu Samah, kedua-dua individu tersebut dikesan untuk memberikan keterangan berhubung lap0ran yang dibuat pendakwah terkenal, Ebit Lew di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Dang Wangi pada 21 Julai lalu.

“Kita sudah berbual (chat) dengan kedua-dua individu ini, namun tidak dibalas, jadi kita telah minta bantuan Interpol untuk kesan dan berhubung dengan mereka.

“Ini bagi menentukan tarikh dan masa yang sesuai untuk diambil keterangan dalam talian,” katanya.

Katanya, kedua-dua individu berkenaan diminta berhubung dengan polis bagi tujuan siasatan.

“Kita minta kedua-dua individu ini beri kerjasama, untuk rakam percakapan, sebab semua proses kita sudah laksanakan cuma r4kaman percakapan kedua-dua individu ini masih belum dapat dijalankan.

Ramai DM Caprice minta maaf, penjelasan Nadir Al-Nuri buka mata kisah Ebit Lew di Gaza - “Allah bantu terangkan bagi pihak" - Sensasi | mStar

“Kita minta kedua-dua ini dapat beri maklum balas secepat mungkin,” katanya.

Pada 21 Julai lalu, Ebit Lew membuat lap0ran polis mendakwa dirinya telah dif1tn4h dipercayai berkaitan isu misi kemanusiaan di Semenanjung G4.za, P4.lestin. – SINAR HARIAN

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! TTK

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: mstar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *